Najnovšie recenzie zo sekcie Hojdacie kreslá
- Super
- veľmi príjemné sedenie, pohojdávanie sa pred telkou, úplne splnilo moje očakávania čo sa týka komfortu :)
- ťažké poskladanie, olupujúca sa farba :(
Kvalitný výrobok, spokojnosť obdarovaného.
Kreslo sa mi v podstate páči, ale pre mňa by bolo výhodnejšie, keby priestor medzi sedadlom a opierkou bol menší, alebo žiadny. Chcem si dať za chrbát vankúš, ale ten prepadáva
- Je pohodlné
- Príjemné sedenie
- Kvalitne prevedenie
- Krásne
- Nezaberá veľa miesta
- Pevnosť preglejky
- Sedenie mohlo byť trochu vyššie
Hľadal som hojdacie kreslo, ktoré nezaberie veľa miesta. Niečo pohodlné a pekné, no hlavne pevné.
Ľahko sa skladá, dobre sa v ňom hojdá, moderný vzhľad sa mi veľmi páči.
Jediný nedostatok je výška sedenia, ale som vysoký človek.
- Kreslo zodpovedá vyobrazeniu. Jednoduchšia preprava (tovar dodávany v segmentoch v plochej krabici)
- Je potrebná určitá zručnost pri montáži.
Tovar dodany v segmentoch - je potrebné zložit si ho doma.
- prišiel mi , poudieraný . poškrabaný
- pohodlne
- vydrži vypleť?
- Je pekny, velky a velmi pohodlny
- Prvy krat prisiel roztrhany a prehrdzaveny produkt, po vybaveni reklamacie prisla oprava, ale dostriekali sme si ho na cierno na niektorych miestach sami... a kryt aj po reklamacii prisiel taky ktory velkostne nepasoval, nechcelo sa nam to ale uz riesit dalsou reklamaciou
- Cena.
- Jednoducha stavba, vsetko potrebne naradie je prilozene v baleni.
- Subtilna konstrukcia, priestorovo nenarocna.
- Celkom mile kreslo, na nič s nehra.
- Akiste nie je urcene pre osoby ťažké viac ako 100÷110 kg.
Celkom fajn zostava, čo vidite v popise, to dostanete.
Fajn relaxačné kreslo
Škoda, že sa nedá pridať fotka produktu, s produktom som spokojná.
Skveke pohodlne kreslo
- Krátka opierka na nohy
Kreslo uvádzané ako hojdacie a relaxačné. Dá sa na ňom len pohupovať a relaxovať nie, nakoľko nohy nie sú v pohode vystreté a opreté o podložku kresla, ktorá je na nohy krátka. Tým pádom nohy trčia vo vzduchu, tlak je na lýtka čo časom spôsobuje bolesť a kŕče.
presne co som ocakaval
Zatiaľ som spokojná, uvidíme časom ako dlho vydrží kvalita.
Kvalitné kreslo kreslo, dobrá cena,super na relax, som spokojná na100 %
- Pevná konstrukcia
- Sedenie aj pre dvoch s nosnosťou do 150 kg
- Ochranný obal
- Neskutočne pohodlné sedenie aj pre 2 osoby a ležanie pre 1,pohodlie je až také,že doporučujem nesadať si v čase,ked máte ešte nejakú inú prácu,lebo v hojdacom kresle sa zaspí okamžite.Teplučké deky k baleniu a úžasná stabilita produktu,aj krásny dizajn je zárukou relaxu a oddychu.
Kvalitné,pekné a pohodlné kreslo.Som 100 % spokojná.
Zobrazujem 41 - 60 zo 222 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...12 Ďalšie »